Edwin Jonker neemt het niet zo nauw met tien geboden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

‘Onze’ Jezus van Nazareth blijkt zich niet altijd te houden aan de tien geboden en de regels van de bijbel. Edwin Jonker, de acteur die op Witte Donderdag Jezus in The Passion speelt, blijkt namelijk geen braverik te zijn. Hopelijk heeft hij zijn zonden overdacht en zijn fouten opgebiecht.

Vreemdgaan

Hij zou namelijk een nogal explosieve relatie hebben gehad met zijn ex-vrouw Nurlaila, waarmee hij twee kinderen heeft. Wat er precies in het echtelijke huis is gebeurd is niet duidelijk, maar het zou er nogal heftig aan toe zijn gegaan. Dat vertelde een vriendin volgens weekblad Story. ,,Niet alleen had hij losse handjes, ook moest Nurlaila hem een keer uit een hotel halen toen hij daar vreemdging.”

Ook is Edwin mogelijk betrokken geweest bij het kweken van wietplantjes. Drie jaar geleden deed de politie een inval in zijn woning wegens illegale wietteelt. De acteur zelf beweerde altijd dat het om een buurtonderzoek ging, en hij dus niet schuldig is maar buren beweren volgens weekblad Privé dat er wel degelijk plantjes zijn gevonden in het huis van Edwin. ,,Ik heb geen idee wie erachter zit en ik heb de politie verteld dat ik er niets mee te maken had”, zegt de acteur. Het zou goed kunnen dat hij de waarheid spreekt, want hij is niet strafrechtelijk vervolgd.

Tags

DRUGSEDWIN JONKEREXGEWELDJEZUSTHE PASSIONVERLEDENVREEMDGAANVROUWWIET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck