Edwin Spee en vriendin Mandy gaan trouwen

Edwin Spee gaat trouwen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Edwin Spee, de weduwnaar van Bibian Mentel, heeft een romantisch weekend gehad. Trots deelt hij met zijn volgers dat hij zijn vriendin Mandy ten huwelijk heeft gevraagd.

,,She said yes!”, schrijft Edwin op Instagram bij een video waarin te zien is dat hij Mandy ten huwelijk vraagt. De felicitaties stromen binnen. ,,Fantastisch, zo geweldig dat je het geluk en de liefde weer gevonden hebt”, reageert een volger.

Bezwaar

Edwin maakte enkele maanden na de dood van Bibian Mentel bekend verliefd te zijn op Mandy Luiten. Velen vonden dit veel te vroeg en Edwin kreeg dan ook een hoop kritiek over zich heen. ,,Er waren een aantal mensen die bezwaar hadden tegen de relatie van Mandy en mij. Zij vonden het te vroeg”, legde Edwin uit in weekblad Story. ,,Er zijn vrienden en vriendinnen die me in de steek hebben gelaten. Zij hebben me niet gesteund in de periode dat ik hun steun nodig had.”

Trouwen

Een jaar geleden liet Edwin al weten dat hij trouwplannen met Mandy heeft. ,,Ik ben één keer getrouwd en gescheiden. Ik had één gelukkig huwelijk dat door een rotziekte ten einde is gekomen. Dan is driemaal scheepsrecht. Als ik ooit nog ga trouwen, is het met Mandy”, onthulde hij.

Tags

EDWIN SPEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck