Edwin Spee overspoeld met haatberichten na aanzoek

Edwin krijgt veel haat over zich heen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Edwin Spee, de weduwnaar van Bibian Mentel, deelde onlangs het grote nieuws dat hij en zijn vriendin Mandy gaan trouwen. Sindsdien wordt Edwin overspoeld met haatberichten. ,,Blijkbaar mag ik niet gelukkig zijn.”

Naast gelukwensen, kreeg Edwin veel negatieve reacties op het aanzoek. ,,Vrij respectloos om zo kort na je vrouw haar dood te trouwen, wat stelt het dan eigenlijk allemaal voor?”, luidt één van de reacties onder zijn bericht op Instagram.

Geschrokken

Al die reacties zijn Edwin niet ontgaan. Hij is behoorlijk geschrokken, vertelt hij in weekblad Weekend. ,,Iedereen die ons een warm hart toedraagt, is heel blij voor me. Bibian zou dat ook zijn geweest. Dan heb je al die azijnpissers die er ook wat van vinden. Daar ben ik best van geschrokken.”

‘Ik mag niet gelukkig zijn’

Edwin legt uit dat hij en Mandy pas in 2024 zullen trouwen. ,,Drie jaar na haar overlijden. Bibian had bij wijze van spreken nog gewild dat ik drie maanden na haar overlijden al getrouwd zou zijn”, aldus Edwin. ,,Zij wilde dat ik door zou gaan en gelukkig zou zijn. Maar blijkbaar mag ik niet gelukkig zijn en had ik al iets met Mandy voordat Bibian überhaupt dood was.”

‘Heel raar’

Edwin vindt alle negativiteit onterecht. ,,Van de ideale schoonzoon ben ik ineens een viezerik en weet ik wat allemaal geworden”, legt hij uit. ,,Terwijl: waarom werd Bibian nou zo geroemd en geëerd? Omdat ze constant maar doorging en gelukkig bleef. Nu doe ik hetzelfde en is het niet goed. Heel raar.”

Tags

EDWIN SPEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck