Eenzame kerst voor Frank Jansen? ‘Ik haat het’

Frank Jansen
Door: Eva Steins
11-12-2020

Wordt het een eenzame kerst voor Frank Jansen? Kortgeleden kondigde hij zijn scheiding met Rogier Smit aan, maar bracht niet veel later naar buiten dat de twee nog wél bij elkaar zijn. Zullen zij de feestdagen samen doorbrengen?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het is een onduidelijke situatie: zijn Frank en Rogier nog bij elkaar of niet? De afgelopen maanden stonden de bladen vol met onthullingen en sneren over en weer. De kogel leek door de kerk toen Frank in weekblad Privé aankondigde dat hij er definitief een punt achter had gezet.

,,Rogier is ervan op de hoogte dat ik een streep heb gezet. Het is definitief over en uit tussen ons. Het is jammer dat het zo is gelopen, maar het is niet anders”, aldus Frank.

Niet veel later kondigde zowel Frank als Rogier aan dat het statement in het blad ‘je reinste lariekoek’ was. Frank onthulde aan RTL Boulevard dat hij maanden niet met de interviewer gesproken had, en dat zijn uitspraken daarom gedateerd waren. Of dit ook betekent dat de twee niet gescheiden zijn, is wederom onduidelijk.

Kerst

Vrienden van Frank vertelde aan Weekend dat Frank en Rogier de feestdagen niet gezamenlijk zullen doorbrengen.

De vriend vertelde dat Frank bij hem over de vloer komt met de feestdagen. ,,Hij heeft al wel gezegd dat hij met kerst gezellig naar mij komt. Daar kijkt hij naar uit.”

Zal Rogier daar ook bij zijn? ,,Nee zeg, dat gaat niet gebeuren. Zoals de kaarten nu liggen, is Frank met kerst alleen bij ons. Waar Rogier het gaat vieren, weet ik niet”, aldus de ingewijde.

Gezellig

Waar Frank Jansen normaal wel te porren is voor een beetje gezelligheid, doet hij nu een opvallende onthulling. Hij onthult aan Eigen Huis magazine dat hij een hekel heeft aan Kerstmis. ,,Ik haat kerst.”

Komt dat door de ingewikkelde relatieperikelen, of speelt er iets anders?

,,Voordat ik binnenhuisarchitect werd, had ik een bloemenzaak. De kerst was de drukste periode van het jaar. Ik reed dag en nacht rond met kerststukjes. Zat ik eindelijk aan het kerstdiner, huilde ik van vermoeidheid. Traumatische herinneringen!”

LEES OOK:

Wow! Zo wonen Frank en Rogier zélf

Meer DenD