Eerste barstjes in relatie André en Bridget?

Reactie Bridget Maasland|||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De liefde tussen André en Bridget is nog maar net opgebloeid. De 45-jarige liet BRAZES op haar nagels lakken en kreeg vervolgens een bos bloemen van de 25-jarige zanger. Maar wie de Instagram van André goed in de gaten houdt valt iets op: de zanger verwijdert de reacties van Bridget onder zijn foto’s!

Verwijderd

Hij plaatste een foto van zijn nieuwe tatoeage. De Brooklyn Bridge is nu voor altijd vastgelegd op zijn pols. Bridget reageerde snel na het verschijnen van de foto en postte een hartje. Dat hartje was snel daarna alleen niet meer te zien. Ook de reactie van John Ewbank, een van André’s beste vrienden, was verwijderd.  Opvallend is dat nog geen uur na het verdwijnen van beide reacties, die van Bridget en John weer zichtbaar zijn.

Grappen

André Hazes heeft al een paar grapjes gemaakt over zijn prille relatie met Bridget Maasland. Dat deed hij op Radio 538 bij Frank Dane. ,,Het is gewoon een leuk wijf”, zegt André. ,,Ik kan ongelooflijk met haar lachen en ze is een soort vrouwelijke versie van mij, dus het kan nooit goed gaan.” Hoewel de zanger dat als een grapje bedoelde, zegt Frank Dane even later ook iets waaruit blijkt dat er weinig vertrouwen is dat de relatie lang gaat duren. De zanger vertelt dat hij en Bridget ondanks de mediastorm wel gewoon uiteten gaan en door de stad lopen. ,,Geniet er maar van. Het duurt vaak maar twee drie maanden bij Bridget”, zegt Frank doelend op de vele korte relaties die Bridget heeft gehad. André gaat mee in de grap: ,,Ja, daarom. Als je de hele tijd binnen hebt gezeten is het ook zo zonde.”

Tags

ANDRÉ HAZESBRIDGET MAASLANDINSTAGRAMLIEFDEREACTIESRELATIEZANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck