Koningin Elizabeth laat Wintour lachen

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Koningin Elizabeth verraste vriend en vijand afgelopen week toen ze tijdens de London Fashion Week een modeshow bijwoonde. De 91-jarige Britse vorstin nam plaats op de eerste rij naast ‘modekoningin’ Anna Wintour van Vogue.

Onbeschoft

Het is de eerste keer dat Elizabeth vanaf de eerste rij naar de modellen op een catwalk kijkt. De koningin was met Wintour, die ze vorig jaar zomer nog ridderde tot Dame Commander in goed gezelschap. Sommige Britse media spraken van onbeschoft gedrag omdat de Amerikaanse Vogue-hoofdredactrice haar zonnebril niet afzette.

Toch leverde het dit mooiste kiekje op. Niet alleen omdat de koningin uitgebreid lacht en we een klein stukje van de onderrok te zien krijgen maar ook omdat het een van de weinige keren is dat we Anna Wintour haar tanden bloot zien lachen!

Modetalent

Koningin Elizabeth was naar de London Fashion Week gekomen om de Queen Elizabeth II Award for British Design, een prijs voor Brits modetalent, uit te reiken. Ze maakte ook van de gelegenheid gebruik om enkele stands van modemerken te bezoeken.

 

BUZZR

 

 

Tags

ANNA WINTOURCATWALKLACHENQUEEN ELIZABETH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck