Ellen ten Damme spijt van beschuldigingen Ali B

Ellen ten Damme heeft spijt van uitlatingen over Al B
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Zangeres en actrice Ellen ten Damme beschuldigde Ali B eerder dit jaar van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Maar in de uitzending van Jinek waar zij te gast was, krabbelt ze terug en vertelt ze dat het nooit haar bedoeling was om er iets over te zeggen.

Als Jinek de zangeres vraagt hoe zij terugkijkt op de beschuldigingen die zij heeft geuit, antwoord Ellen dat ze daar liever ‘helemaal nooit meer’ op terugkijkt. “Het was nooit mijn bedoeling om er iets over te zeggen”, vervolgt ze. “Je krijgt zeker als bekend persoon alleen maar het gevoel dat media sensatie zoekt en daarmee aan de haal gaat.” 

‘Nooit mijn bedoeling’

Volgens Ellen is het verhaal zonder dat zij het wist naar buiten gebracht. “Kijk, wat het probleem was, is dat ik werd gebeld door een misdaadjournalist. Ik heb mijn verhaal ooit aan mijn moeder of vrienden verteld en dat is misschien iemand ter ore gekomen. Het is echt nooit mijn bedoeling geweest om daar iets over te zeggen”, aldus Ellen.

Gebakken peren 

Wel vindt zij het goed dat het thema grensoverschrijdend gedrag aan het licht is gebracht door de beruchte BOOS-uitzending. “Ik vind het goed dat er over zo’n thema na wordt gedacht en dat er iets aan gedaan wordt. Maar persoonlijk heb ik er helemaal niks aan en wil ik er ook nooit meer iets over zeggen. Dat heb ik ook niet gedaan, maar de media gaat ermee aan de haal, en dan zit ik alsnog met de gebakken peren”, aldus Ellen.

Tags

ALI BELLEN TEN DAMMEGRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAGJINEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck