Eloise flink aan het shoppen: ‘Kost een halve nier’

Eloise flink aan het shoppen
Door: Charlotte Wijnen
30-05-2022

Eloise van Oranje besloot afgelopen weekend eens flink te gaan shoppen. Hoewel haar kledingkasten uitpuilen, heb je als vrouw natuurlijk nooit genoeg kleding. Eloise besloot naar een vintage winkel te gaan, maar ook dáár moest ze flink in de buidel tasten…

Eloise is een echte fashionista en houdt van shoppen. Haar Instagram-pagina staat vol met prachtige prachtige outfits. Van chique jurkjes tot aan casual kleding: alles lijkt haar goed te staan.

‘Halve nier’

Wat Eloise vooral leuk vindt aan shoppen, is om in winkels te kijken waar ze vintage kleding verkopen. Zo vindt ze unieke kledingstukken die niet in elke winkel verkocht worden. Ook betaal je vaak wat minder omdat het om tweedehands kleding gaat.

Toch lijken de outfits die Eloise leuk vindt nog aardig wat te kosten. ,,Wanneer je aan het vintage shoppen bent en alles een halve nier kost”, schrijft ze in Instagram Stories. Hoewel het niet helemaal duidelijk is wat ze met de uitdrukking bedoelt, lijkt ze te verwijzen naar de stijgende prijzen.

Fashionista

Eloise is niet de enige fashionista in de koninklijke familie. Ook prinses Alexia loopt altijd mee met de laatste mode. Op Koningsdag hadden de nichtjes zelfs dezelfde kleur aan. En nee, het was géén oranje!

Beiden kozen voor een groene outfit. Dat groen de lievelingskleur is van Alexia, werd al eerder duidelijk toen ze meerdere keren in een wijde groene jeans verscheen. Dat Eloise tijdens Koningsdag ineens dezelfde kleur aan had, zorgde voor veel reacties.

,,Ha… Je bent vandaag niet de enige!”, reageerde Leco van Zadelhoff op de foto van Eloise op Instagram. Een andere volger liet doorschemeren dat Eloise Alexia na doet. ,,Net als je nichtje…”, luidde het. ,,Alexia was ook al in het groen.”

Meer DenD