Eloise HOT in Spanje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje is hot nieuws in Spanje. Ze heeft een foto van zichzelf gedeeld waar ze een prachtige jurk van Zara draagt. Het kiekje trekt zoveel bekijks, dat de foto in de Spaanse media is verschenen.

De 20-jarige Eloise heeft inmiddels al 330.000 volgers op Instagram verzameld. Al die volgers zijn geïnteresseerd in haar vakantietripjes, werk én natuurlijk haar mode-keuzes.

Complimenten

Eloise is net als haar nichtje Alexia een echte fashionista. Toen Eloise een mooie jurk aan had, besloot ze dan ook de foto te delen op Instagram. Onder de foto regent het complimenten. ,,Wat een super leuke jurk… Hij staat je heel goed”, reageert een volger. En een ander: ,,Wauw, waar heb je deze jurk gekocht?”

Het jurkje dat Eloise draagt is van de Spaanse modeketen Zara. En ze is niet de enige jonge royal die graag bij de Zara shopt: ook Amalia, Alexia en Ariane zijn dól op de winkel.

Spaanse media

De foto van Eloise trekt zoveel bekijks, dat ze met haar foto op de website van het Spaanse ‘Hola!’ is verschenen. Volgens ‘Hola!’ behoort de jurk tot een oudere collectie van de Zara die destijds verkrijgbaar was voor 39,99 euro.

Tags

ELOISE VAN ORANJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie