Eloise in tranen bij Het Perfecte Plaatje: ‘Waarom kies je dít?’

Eloise in tranen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje was gisteren in tranen toen bleek dat ze het programma Het Perfecte Plaatje moest verlaten. De jury was voor de tweede week op rij behoorlijk kritisch op de gravin. ,,Waarom zou je dít kiezen?”, luidde het harde oordeel.

Hoewel Eloise als lid van de koninklijke familie de opvallendste deelnemer is van Het Perfecte Plaatje, werd ze niet anders behandeld dan de andere deelnemers. Twee keer op rij werd de gravin hard aangepakt door de jury, die vonden dat ze de verkeerde foto’s had gekozen.

‘Waarom kies je dít?’

In de aflevering van gisteren was te zien dat Eloise veel vertrouwen in haar foto’s had. Ze fotografeerde haar model van onderen terwijl hij sprong, waardoor het leek alsof hij vloog. Maar waar Eloise trots was op het resultaat, vond de jury de foto niet goed. Tussen het materiaal dat ze niet inleverde, vond de jury veel betere foto’s. ,,Waarom zou je dít kiezen?”, reageerde jurylid William Rutten verbaasd. Eloise begreep er niets van: zij vond de andere foto’s juist mislukt.

Tranen

De gravin werd beoordeeld met een 5,5 en eindigde daardoor onderaan. In tranen verliet ze het programma. Niet omdat ze verdrietig was, maar juist blij dat ze mee mocht doen. ,,Het zijn tears of joy’’, zei Eloise. ,,Ik kijk er met zo’n grote glimlach op terug.”

Ophef

Al in de eerste aflevering van het programma zorgde Eloise voor veel ophef. Ze deed een fotoshoot in badpak, iets wat royaltyverslaggever Jeroen Snel een ‘grensgevalletje’ vond. William Rutten en vele anderen vonden de ophef erg overdreven. ,,Het is gewoon een leuke, jonge Hollandse meid die voor haar doel is gegaan”, zei Rutten. ,,Die hele ophef snap ik niet zo goed. We zien wel meer mensen in badpak, toch?”

Tags

ELOISE VAN ORANJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck