Eloise is verliefd: maar op wie?

Eloise is verliefd!|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje is tot over haar oren verliefd. Ze verklapt namelijk dat ze een relatie heeft en helemaal ‘happy’ is. Maar wie is de gelukkige?

‘Het is ook aan met hem’

,,Ja, ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy maar wil er niet te veel over loslaten”, onthult de 19-jarige ‘gravinfluencer’ in LINDA.meiden.

Eloise was helemaal niet op zoek was naar een relatie. ,,Eigenlijk ben ik geen relatietype, ben snel op iemand uitgekeken. Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”

Even geleden deelde Eloise op Instagram een zoenende foto met een jongen genaamd Floris. En omdat hij een studiegenoot is, zou het goed kunnen dat hij degene is die op haar pad is gekomen.

Dit is waarom Eloise niet zegt wie

Maar of het echt om Floris gaat, wil Eloise niet kwijt. Vermoedelijk komt dit omdat ze al eerder de fout gemaakt heeft om haar liefdesleven direct op tafel te gooien. ,,Ik heb één keer in een interview gezegd dat ik met iemand ging. Een dag later maakte ik het uit”, vertelde de gravin eerder in weekblad Privé. ,,Dat fragment over mijn date-leven wordt nog steeds gebruikt en kwam zelfs voorbij in De Slimste Mens. Sindsdien deel ik er niets meer over, er ligt te veel druk op.”

BUZZR

Tags

ELOISEELOISE VAN ORANJEGRAVIN ELOISE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck