Eloise krijgt totaal mislukt kledingpakket: ‘Oempaloempa to the max’

Eloise niet blij met gestuurde kleding
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje heeft een kledingpakket ontvangen. In een TikTok-filmpje trekt ze de kleding aan, maar het is helaas geen groot succes. ,,Oempaloempa to the max!”, grapt Eloise.

,,Jongens, ik heb écht het allerleukste ooit. Ik heb dit echt altijd al willen doen”, begint Eloise haar TikTok-filmpje. Eloise heeft een kledingpakket ontvangen van The Slow Thread, een bedrijf dat op basis van foto’s een kledingpakket samenstelt met tweedehands kleding.

Mislukt kledingpakket

,,Dit is niet gesponsord of iets, maar ik ben gewoon heel enthousiast”, zegt Eloise. ,,Wat ik heb gedaan is een Pinterest-board ingeleverd. Daarnaast wat vragen beantwoord over wat ik wel en niet wil, en de rest doet ze zelf.”

‘Stuur dit terug!’

Eloise pakt het pakket uit en in eerste instantie is ze blij met de kleding. Maar wanneer ze de broek past barst ze in lachen uit. ,,Oempaloempa to the max”, reageert ze. ,,Eloise je bent te cute maar alstublieft, stuur dit terug!”, reageert iemand onder het filmpje.

@everyprofilenameistaken try on aan het einde – wat vinden jullie? nogmaals thanks theslowthread (op insta) 🫶🫶 #thriftbundle #style #unboxing #CapCut ♬ Lazy Sunday – Official Sound Studio

Tags

ELOISE VAN ORANJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck