Eloise maakt financiële klapper: ‘In een keer rijk’

Eloise in een klap rijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje heeft een financiële klapper gemaakt. Dat laat ze weten in een filmpje op Tiktok. ,,Zo werkt dat!”

Eloise was vergeten haar fooi op te halen. Toen ze deze week naar haar werk ging om het op te halen, was ze in één keer rijk omdat ze al het geld kreeg van de afgelopen maanden. ,,Vijf maanden fooi vergeten op te halen, dus nu in één keer rijk”, schrijft Eloise bij een TikTok-filmpje waarin ze vol trots de enveloppen met geld laat zien. ,,Zo werkt dat.”

‘In een keer rijk’

Veel herkennen zich in de ‘logica’ van Eloise. ,,Herkenbaar, dit had ik laatst ook”, schrijft iemand onder de beelden. Maar veel mensen denken dat Eloise vanwege een andere reden haar fooi is vergeten. ,,Haha, dan zal je het geld wel niet nodig hebben”, luidt het. En: ,,Je bedoelt: ‘Vijf maanden geen fooi opgehaald omdat ik rijk ben’.”

‘Jaloers’

Andere volgers zijn verbaasd dat Eloise zoveel negatieve reacties onder haar filmpje krijgt. ,,Die reacties, alsof je niet hoeft te werken! Meid ik zou zeggen, lekker van shoppen”, reageert iemand. En een ander schrijft: ,,Iedereen reageert zo jaloers alsof ze niet gewoon fooi kan hebben.”

Aangerand

Eloise deelt niet alleen maar luchtige dingen met haar volgers op TikTok. Onlangs onthulde ze dat ze aangerand werd in de trein. ,,Ik heb m met de grond gelijk gemaakt”, vertelde ze in het filmpje. ,,Niet fysiek, maar met woorden.”

Volgens Eloise gebeuren deze dingen elke dag in de trein. ,,Letterlijk élke dag. Ik kan echt op meerdere handen tellen hoe vaak ik naar iemand ben toegestapt om te zeggen: ‘Kap hiermee, je maakt iemand oncomfortabel’. We moeten samen met de meiden sterk staan tegen mensen die ons lastigvallen.”

@everyprofilenameistaken

zo werkt dat

♬ Girl Math by Fletch Vaughan and Hayley – FVHZM

Tags

ELOISE VAN ORANJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck