Eloise niet blij met Kanye West

Eloise geen fan van Kanye
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje is absoluut niet blij met Kanye West. In een TikTok-filmpje laat ze zien waarom…

Eloise doet mee aan een trend op TikTok waarin je kan zien met welke beroemdheid je je verjaardag deelt. Eloise is nieuwsgierig en vult haar verjaardag in. ,,Boeien met welke celeb ik een verjaardag deel…”, schrijft ze in eerste instantie. Maar wanneer ze ziet met wíe ze haar verjaardag deelt, denkt ze er anders over. ,,Maar deze…”

Kanye West

Eloise deelt namelijk haar verjaardag met Kanye West, en daar is ze absoluut niet blij mee. ,,Wat doet deze man nu überhaupt?”, vraagt ze zichzelf af. Kijkers zijn van mening dat het nog véél erger kan. ,,Ik ben op dezelfde dag jarig als Poetin”, reageert iemand.

Tekst gaat verder onder het filmpje.

@everyprofilenameistaken wat doet deze man nu überhaupt #celebbirthday #twinningiswinning ♬ Jazz masterpiece "As time goes by" covered by a Jazz violinist by profession(962408) – ricca

Vreemde oproep

Onlangs deed Eloise nog een vreemde oproep op Instagram. ,,Wie is er trouwens in Parijs 25/26e? Hit me up”, schreef Eloise in Instagram Stories. En dat terwijl ze net daarvoor har gezegd dat ze niet kan wachten tot ze onherkenbaar over straat kan. Met die oproep liet ze aan haar honderdduizenden volgers weten dat ze die dagen in de stad rondliep.

Bekendheid

Haar volgers op Instagram zijn dan ook van mening dat Eloise zélf de bekendheid opzoekt. Met haar 433.000 volgers deelt ze namelijk alles. ,,Ik kan me goed voorstellen dat je ook in alle rust over straat wil. Maar je bent influencer en zet alles op social media. Dan is het toch logisch dat mensen je herkennen?”, reageerde iemand. Een ander was het daar helemaal mee eens. ,,Zoek je aandacht, dan krijg je aandacht. Keuzes…”

Tags

ELOISE VAN ORANJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck