Eloise reageert op ‘badpakgate’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Eloise van Oranje heeft gereageerd op de commotie die ontstaan is na haar verschijning in een badpak tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van RTL-programma Het Perfecte Plaatje. De gravin bedankt zaterdag op Instagram voor ,,alle mega lieve reacties” die ze kreeg nadat royaltyverslaggever Jeroen Snel het optreden een ‘grensgevalletje’ noemde.

,,Lieve iedereen, wauw wauw wauw, bedankt voor alle mega lieve reacties. Los van dat ik het een feestje vind om mee te doen, is het echt hartverwarmend om te zien hoe veel mensen mij steunen en mij laten zijn wie ik ben. Laat je door niets of niemand tegen houden lieve mensen en geniet van de zon. Liefs”, schrijft Eloise op haar Instagram.

‘Het randje wordt wel opgezocht’

Royalty-kenner Jeroen Snel vindt dat Eloise als lid van de koninklijke familie zich anders moet opstellen. ,,Ik denk wel dat het een grensgevalletje is. Het randje wordt wel opgezocht”, zegt hij in RTL Boulevard. ,,Ze vindt het ontzettend leuk om aan dat programma mee te doen, maar: het is iemand die toch lid is van de koninklijke familie. Haar oom is de koning. Het is de grens.”

Prins Constantijn stelde vrijdagavond niet te snappen dat er commotie is over het feit dat zijn dochter in badpak op televisie kwam. Snel liet zaterdag in een reactie aan het ANP weten te willen ,,wijzen op het feit dat de monarchie soms een beetje gewoon aan het worden is”, hij had naar eigen zeggen hetzelfde gereageerd als het ging om een mannelijke royal in zwemkleding.

#magditwelvanjeroensnel

Na het commentaar van Snel in RTL in Boulevard reageerden verschillende BN’ers op Instagram met foto’s van zichzelf in badpak met de hashtag #eloisemagzelfkiezen en #magditwelvanjeroensnel. Onder andere Chantal Janzen, Jan Versteegh en Britt Dekker tonen hun support. Deze foto’s heeft Eloise van Oranje ook gedeeld op haar Instagram.

Tags

BADPAKELOISE VAN ORANJEJEROEN SNEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck