Eloise start eigen bedrijf

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje heeft een grote stap gezet. Samen met een zakenpartner is ze een eigen bedrijf begonnen. ,,Ik ben heel excited!”, laat ze trots op Instagram weten.

Het bedrijf van Eloise heet My Lima Lima. ,,Ons doel is zo veel mogelijk geld ophalen voor goede doelen door ingezamelde en ’pre-loved’ kleren te verkopen”, schrijft Eloise.

Eigen bedrijf

Eloise laat weten dat ze niet kan wachten om meer met haar volgers te delen. ,,En jullie mee te nemen in mijn avontuur. voor nu kunnen jullie alles volgen op @mylimalimaco en op de website mylimalima.com.”

Volgers reageren enthousiast op het nieuws. ,,Gefeliciteerd! Wat mooi! Heel veel succes”, reageert een volger. En een ander schrijft: ,,Wat een geweldig concept! Love it.”

Influencer

Onlangs gaf Eloise in LINDA. al aan niet de droom te hebben om voor altijd influencer te blijven. ,,Ik ben zelfs blij dat het niet mijn baan is, dat ik niet hoef samen te werken met bedrijven om er geld mee te verdienen”, vertelde ze. ,,Ik ben er gewoon in gerold en zie het voorlopig als iets leuks, een extraatje.”

Klimaatproblematiek

Eloise gebruikt haar platform ook om zich uit te spreken over zaken als de klimaatproblematiek. ,,Want ik ben me wel bewust van het feit dat ik zo’n groot platform heb. Daar wil ik meer mee dan alleen wat leuke fotootjes posten. Ik post die dingen vooral omdat het zo’n grote rol in mijn leven speelt. Klimaatproblematiek, duurzaamheid. Dat vind ik belangrijk. Het is onderdeel van wie ik ben en het is fijn dat ik daar af en toe iets over kan zeggen, maar het is niet zo dat ik continu de druk voel om alles goed te doen.”

Tags

ELOISE VAN ORANJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck