Eloise van Oranje belaagd en achtervolgd door Duitse paparazzi

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Niet alleen de Nederlandse, maar ook de Duitse pers is dol op Eloise van Oranje. De gravin was een dag in Berlijn, maar werd belaagd en achtervolgd. ,,Geen grap!”

Eloise was voor een gesponsorde reis samen met goede vriend Robbert Rodenburg in Berlijn. De twee hadden 24 uur de tijd om de stad te verkennen en hebben in een dag tijd het een en ander meegemaakt.

Belaagd en achtervolgd

,,Wij waren 24 uur in Berlijn. We hebben véél gegeten, we deden aan sightseeing, aten ook eten geïnspireerd op de toekomst en waren bij de lancering van de nieuwe smaak van Coca Cola Creations”, schrijft Robbert Rodenburg op Instagram met een aantal foto’s met Eloise. ,,Tot slot hebben we de heupen bewogen en als kers op de taart werd Elo belaagd en achtervolgd door de Duitse paparazzi. No joke! Kortom, een hele fijne 24 uur.”

Duitsers en Spanjaarden fan

Kennelijk zijn naast de Nederlandse, ook de Duitse media fan van Eloise. Eerder bleek al dat ook Spanjaarden dol zijn op de Nederlandse gravin. Zo deelde Eloise een tijdje terug een foto waar ze een outfit droeg van de Spaanse modeketen Zara. De foto trok zoveel bekijks, dat ze met haar foto op de website van het Spaanse Hola! verscheen. In het artikel werd vol lof gesproken over de modekeuzes van Eloise.

Schuilnaam

Wanneer Eloise in Nederland uitgaat, maakt ze vaak gebruik van een schuilnaam. Wanneer ze zich aan iemand voorstelt zegt ze dat ze geen Eloise, maar Anna heet. ,,Het zorgt ervoor dat random guys niet weten wie ik ben”, liet Eloise weten. ,,Vrienden spelen mee met de act.”

Tags

ELOISE VAN ORANJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck