Eloise van Oranje doet mee aan Het Perfecte Plaatje!

Eloise doet mee aan het perfecte plaatje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Juicekanaal Juicechannel brengt vandaag naar buiten dat Eloise van Oranje meedoet aan het nieuwe seizoen van het populaire programma Het Perfecte Plaatje.

Eloise is samen met Rick Brandsteder gespot op Schiphol. Ook hij zou in het nieuwe seizoen zitten. Volgens Juicechannel zitten ze samen op een vlucht naar Kaapstad.

In the picture

In tegenstelling tot haar nichtjes Amalia, Alexia en Ariane zet Eloise wel de bloemetjes buiten op social media. Ze doorbreekt de afstand die er normaal gesproken tussen het Koningshuis en social media is. De gravin mag zich met dik 323.000 volgers een heuse influencer noemen. Ze begeeft zich tussen de crème de la crème van de influencerwereld in Nederland. Ze schreef een eigen kookboek, stond in de Nederlandse Vogue en schitterde ze op de cover van het LINDA. meiden winterboek.

Perfect picture

Of ze naast in the picture staan ook de perfecte foto kan maken, moeten we afwachten. Ze heeft in ieder geval een goede hulp in huis. Eén van haar huisgenootjes is namelijk fotograaf (rechts op de foto).

Tags

ELOISE VAN ORANJEHET PERFECTE PLAATJERICK BRANDSTEDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck