Eloise van Oranje vindt zichzelf te dik en gaat afvallen

Eloise gaat stappen|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje is meteen begonnen met haar goede voornemen voor het nieuwe jaar. Eerder gaf ze al toe dat ze onzeker is over haar lichaam, en in het nieuwe jaar wil ze daar iets aan doen. ,,Gemiddeld 5000 stappen per dag.”

Net als iedereen heeft ook Eloise van Oranje last van onzekerheden. Eerder vertelde ze al in Beau Monde dat ze zich vooral onzeker voelt over haar uiterlijk. ,,Niet over iets specifieks, meer typische dingen die ieder meisje heeft”, aldus Eloise.

‘Soms mindere dagen’

Ze is dol op mode en ziet er dan ook altijd stijlvol uit. Toch twijfelt ze er vaak aan of de outfits haar wel ‘mooi staan’ en hoe haar lichaam erin uitkomt. Vroeger stoorde ze zich vooral aan haar benen, maar tegenwoordig kan ze dat wat beter loslaten. ,,Waarom denk ik dat mijn benen dik zijn? Ik sta er nu iets nuchterder in, maar natuurlijk heb ik soms mindere dagen.”

Eloise besluit dan ook om het nieuwe jaar direct te beginnen met haar nieuwe voornemen: meer bewegen. ,,Voornemen 1: gemiddeld 5000 stappen per dag per week”, schrijft ze in haar Instagram Stories bij een video waar ze aan het wandelen is.

Tags

2022AFVALLENELOISEELOISE VAN ORANJEGRAVIN ELOISE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck