Elton John volgend jaar mogelijk voor het eerst op Glastonbury

Door: DitjesDatjes
25-06-2021

Volgens fans is de kans groot dat Elton John volgend jaar voor het eerst op het Britse festival Glastonbury staat. Precies tussen 23 en 29 juni heeft de 74-jarige zanger namelijk geen concerten van zijn afscheidstournee in zijn agenda staan, terwijl de andere shows dichter op elkaar plaatsvinden. Glastonbury is volgend jaar van 22 tot en met 26 juni.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Daarvoor en daarna is John bovendien bezig met het Britse deel van zijn wereldtournee. Daardoor zou hij volgens fans ook makkelijk naar Glastonbury kunnen komen. De organisatie heeft nog niet op de geruchten gereageerd en heeft de line-up ook niet bekendgemaakt.

De zanger vertelde eerder in een interview met BBC Radio 6 dat het hem leuk leek op het festival te spelen, maar dat hij nog nooit is gevraagd. “Ik vind Glastonbury geweldig. Glastonbury is er niet alleen goed in om allerlei soorten muziek op de grote podia te laten zien, maar is ook een goede springplank voor jonge artiesten.”

Het festival werd dit jaar voor het tweede jaar op rij afgeblazen vanwege de coronamaatregelen. Glastonbury is een van de grootste festivals ter wereld en trekt doorgaans zo’n 250.000 bezoekers.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD