Emilia Clarke bevestigt komst Game of Thrones-sequel

Door: DitjesDatjes
23-06-2022

Emilia Clarke heeft bevestigd dat er inderdaad een sequel van de populaire HBO-serie Game of Thrones onderweg is, waarin het personage Jon Snow centraal staat. Kit Harington, die de rol van Snow in de originele serie speelde, heeft het haar verteld, zo vertelt de actrice aan de BBC.

“Hij heeft me erover verteld. En ik weet dat het bestaat. Het gaat gebeuren”, aldus Clarke, die in de Game of Thrones-serie Daenerys Targaryen speelde. De Britse zegt dat Harington actief betrokken is bij de ontwikkeling van de spin-off. “Dus wat iedereen zal zien, als het er komt, is goedgekeurd door Kit Harington.”

De sequel zal zich naar verluidt afspelen na de gebeurtenissen van het slot van Game of Thrones. Daarin doodt Snow zijn liefde Targaryen, die kort daarvoor de felbegeerde IJzeren Troon veroverde. Haringtons personage wordt daarna naar de Muur verbannen.

HBO komt in augustus ook met een prequel van Game of Thrones, getiteld House of the Dragon. De reeks gaat over de familie Targaryen en speelt zich 200 jaar voor het verhaal van Game of Thrones af.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD