Emma Wortelboer geeft ongezoute mening over songfestivalophef

|Emma Wortelboer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Patty Brard was benieuwd wat voor drugs ze had gebruikt en Johan Derksen vond haar een ‘hysterische ‘bakvis’. Veel mensen hadden een mening over de reactie van Emma Wortelboer, die de Nederlandse puntenvoorlezer was tijdens het songfestival, toen Duncan bekroond werd tot winnaar.

‘We wonnen het fucking songfestival!’

De presentatrice legt uit dat het een explosie van vreugde was. ,,We wonnen het fucking songfestival, waar ik al fan van ben sinds ik een kind ben, na 44 jaar en uitgerekend de keer dat ik er deel van mag uitmaken” vertelt ze aan de Volkskrant.

Nare nasmaak

De 22-jarige stond enorm in de ‘picture’ na het songfestival. ,,Het was voor mij echt een topavond. En anderen gingen er nu een nare nasmaak aan geven? Ik dacht: iedereen kan alles over me zeggen, maar jullie verpesten het niet voor mij. Jullie maken het alleen maar groter. Dus thanks, I guess.”

‘Emma is een bitch’

Vaak vinden mensen Emma niet erg aardig. ,,Als mensen mij ontmoeten vinden ze me gewoon een bitch” zegt de presentatrice. ,,En als ze naar me kijken op tv denken ze: ‘Wie is deze oproerkraaier? Waarom doe je zo raar?’ Ik kan heftig overkomen, dat schrikt mensen af. Jammer dan” zegt Wortelboer. ,,Het boeit me niet zo dat ik niet likeable ben.”

Hysterisch gedrag

Tijdens de show maakte ze grappen over het optreden van Madonna en schreeuwde het uit toen Duncan Laurence het songfestival won. En daar had men zijn mening over klaarstaan. Wortelboer was best verbaasd over de reacties. Die van Patty Brard vond ze nog wel het laagste en eigenlijk best wel raar. ,,Zij springt van een duikplank en neemt een klysma terwijl ze ondertussen lachend Shownieuws presenteert, dat vond ik altijd cool. Dus dat uitgerekend zij me op mijn plek probeert te zetten en me van drugsgebruik beticht tijdens de puntentelling – het gaat niet eens over de inhoud. Dat vond ik wel het laagste.”

De nieuwe Linda de Mol

Emma’s doel is de nieuwe Linda de Mol te worden: ,,Niet alleen presentator, maar ook een merk, een manier van leven bijna. Zo cool vind ik dat van haar.”

Tags

BNNEMMA WORTELBOERPRESENTATRICESONGFESTIVALWORTELBOER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck