Emma Wortelboer verbaast kijker met ongepaste vraag aan Maarten van Rossem

Emma Wortelboer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Na lang wachten maakte het populaire kennisprogramma ‘De Slimste Mens’ de terugkeer op tv. In de eerste aflevering verbaasde BNN-presentatrice Emma Wortelboer de kijker met een bijzondere vraag aan Maarten van Rossem…

In de eerste aflevering namen tv-kok Sharon de Miranda, zanger Guus Meeuwis en presentatrice Emma Wortelboer het tegen elkaar op. Halverwege de aflevering treedt de spelronde met een vraag van een BN-er aan. Aan rapper Boef de eer om de spelers te vertellen dat hij ooit een keer oesters kreeg voorgeschoteld, en hard zijn best moest doen om te doen alsof hij ze lekker vond. ,,Maar echt? Gadverdamme!”

Presentator Philip Freriks vraagt tv-kok Sharon de Miranda of er zo veel getwist wordt over de smaak van oesters. ,,Het wordt wel vaak vergeleken met snot,” antwoordt zij. Philip laat duidelijk merken dat hij in het kamp pro-oester staat. ,,Ik vind het heerlijk, oesters. Met een witte wijn erbij.”

LEES OOK:

Angela de Jong ontmaskert Emma Wortelboer

Vraag

Maar daar is historicus Maarten van Rossem het overduidelijk niet mee eens. Het jurylid steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. ,,Ik vind oesters ongekend smerig”, laat hij weten.

Het gesprek neemt vervolgens een opvallende wending als ook Emma Wortelboer haar gedachten deelt. ,,Maar vind je vagina’s dan ook vies? Want ze zeggen toch dat het een beetje hetzelfde…. Geurtje heeft?”, aldus de presentatrice.

De bijzondere vraag laat het hart van van Rossem niet sneller kloppen. ,,Nee, daar heb ik een hele andere beleving bij”, antwoordt hij kurkdroog. Presentator Freriks moet even bijkomen van de vagina-vraag. ,,Het neemt nu een wending die ik niet had voorzien,” brengt hij stamelend uit.

Bekijk hier het fragment:

Tags

De Slimste MensEmma WortelboerGuus Meeuwis

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie