Emotionele Albert Verlinde steunt live Boulevard-redactie

Albert Verlinde|Albert Verlinde
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Albert Verlinde, die 15 jaar het gezicht was van RTL Boulevard, heeft vanavond de redactie en presentatoren tijdens de live-uitzending een hart onder de riem gestoken vanwege de gebeurtenissen rond Peter R. de Vries maandagavond. Hij hield het daarbij nauwelijks droog vanwege de emoties.

Over Peter zei Albert: ,,Achter de schermen is het een man met een klein hartje, die veel aandacht geeft, maar een schat en ik zit alleen maar de hele tijd naar de foto te kijken dan is het zo onwerkelijk dat hij nu in het ziekenhuis ligt.”

Trots

De gruwelijke aanslag op de misdaadjournalist en de impact op de makers van RTL Boulevard is enorm. RTL-directeur Peter van der Vorst en producente Georgette Schlick zijn maandagavond meteen naar de studio aan het Leidseplein gekomen om de medewerkers te ondersteunen.

Albert Verlinde is trots op de makers van het tv-programma en wilde dat zelf op tv vertellen.

Emotioneel

,,Ik ben vandaag heel erg emotioneel om Peter, maar ook om jullie. Wat ik ook gehoord heb en dat wil ik benoemen dat er mensen van het team die gezegd hebben ‘hij mag er niet alleen liggen’. Die uit de studio daar naartoe zijn gegaan. Ik ga geen namen noemen. Jullie weten dat jullie team zo inelkaar zit. En dat heeft mij zó ongelooflijk geraakt. Die liefde die het team uitstraalt, dat is respect, dat is familie. Ik wil benoemen hoe trots ik op jullie ben.”

Peter van der Vorst zei dat Peter R. de Vries nog steeds vecht voor zijn leven en dat er voor de medewerkers van het programma professionele hulp is ingeschakeld.

De uitzending van RTL Boulevard, die gepresenteerd werd door Marieke Elsinga, was een eerbetoon aan Peter R. de Vries en zijn werk.

Peter R de Vries

Tags

AANSLAGALBERT VERLINDEPETER R. DE VRIESPETER VAN DER VORSTRTL BOULEVARD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck