Emotionele onthulling van zieke BN’er bij ‘The Masked Singer’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

LET OP: SPOILER ALERT! Vrijdagavond was het weer zover: twee gemaskerde BN’ers onthulde hun identiteit bij het populaire programma The Masked Singer aan maar liefst 2,7 miljoen kijkers. Verrassend zoals altijd, maar dit keer maakte één BN’er nodige emotie los…

De Yeti

Tijdens het eerste deel van het programma nemen de Vlinder, de Vos én de Yeti het tegen elkaar op. De ‘verschrikkelijke sneeuwman’, oftewel de Yeti, ontvangt de minste stemmen en is het tijd om zijn masker af te doen.

Ernstig ziek

In het harige blauwe pak verschuilt zich niemand minder dan… Ernst Daniël Smid! Eind vorig jaar vertelde dat de operazanger ernstig lijdt aan Parkinson. Hij heeft de ziekte lang voor fans verborgen kunnen houden. Uiteraard begint presentator Ruben Nicolai hier over. Smid vertelt dat zijn lichaam “niet meer doet wat hij wil” en laat weten dat hij het, naast de enorme spanning, mooi vindt om mee te doen aan dit programma. ,,Het is voor mij bijzonder om zo voor mijn collega’s te zingen” aldus de zanger.

Emotioneel

Zoals na elke onthulling, doet de BN’er zijn optreden nogmaals maar dan zonder masker op. En dat maakt veel emoties los zowel thuis als op de buis. Doordat de zieke Ernst het nummer ‘Feeling Good’ zingt in het fluffy blauwe pak, helemaal in zijn eentje op het podium staat en al trillend zijn microfoon in zijn hand houdt, gaan fans los op Twitter en spreken vol lof over de zanger.

Tags

BN'erErnst Daniël Smidernstig ziekParkinsonThe Masked Singer

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie