Engelsen massaal tegen terugkomst Harry en Meghan als Charles koning wordt

Engelsen willen Harry en Meghan niet terug
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wanneer Queen Elizabeth komt te overlijden en prins Charles koning wordt, zou er volgens royalty-experts een grote kans bestaan dat prins Harry terugkeert aan het Britse hof. Maar de Engelsen zitten daar blijkbaar helemaal niet op te wachten…

Er ligt een volledig plan klaar wanneer de Queen komt te overlijden. Zo zouden de kerkklokken in Engeland een uur lang luiden en zullen vlaggen op overheidsgebouwen binnen tien minuten halfstok gaan. Maar volgens royalty-expert Tina Brown zal er ook nog iets anders bijzonders gebeuren wanneer de Queen komt te overlijden.

‘Meghan vond Engeland helemaal niet leuk’

,,Ik denk dat Harry dan terug wil naar huis om zijn land te dienen”, vertelde Brown, die verschillende boeken over de Britse royals heeft geschreven, in de podcast Sway van de New York Times. ,,Ik denk dat ze wel een manier vinden om hem ertussen te zetten.”

Volgens de expert zal Meghan niet van de partij zijn. ,,Wellicht zullen Harry en Meghan een soort forensen-afspraak maken. Want ik zie Meghan niet meer terug willen naar Engeland. Ze vond Engeland helemaal niet leuk.”

Engelsen steunen Harry en Meghan niet

Maar of Meghan nou wel of niet terugkeert, het is gebleken dat Groot-Brittannië op beiden niet zit te wachten. The Express heeft een enquête uitgezet onder de lezers met de volgende vraag: ‘Zou u Meghan Markle en prins Harry steunen als werkende royals onder koning Charles?’

Maar liefst 52.358 lezers hebben gestemd, waarvan 93% op ‘nee’ heeft gestemd. 5% van de lezers zouden hun terugkeer wél steunen en 2% heeft geen mening over de kwestie. Dat betekent dat bijna 49.000 lezers tegen een terugkeer zijn van Harry en Meghan.

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS CHARLESPRINS HARRYQUEEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck