Enorm verlies voor Hans Klok

Hans Klok
Door: Eva Steins
03-11-2020

Verdrietig nieuws: de assistente van Hans Klok is overleden. Nathalie Hoop overleed op 43-jarige leeftijd na een lang ziektebed.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Nathalie werd in 2016 geconstateerd kanker. Er werd een tumor in haar baarmoeder gevonden, meldt de Telegraaf. In eerste instantie leek de kanker verdwenen te zijn, maar in 2019 kreeg Nathalie slecht nieuws van de artsen. De baarmoederhalskanker was weer teruggekeerd. Nathalie onderging verschillende chemokuren, die helaas niet aansloegen.

Hans Kazàn

Nathalie werkte hiervoor als de assistente van illusionist Hans Kazàn. De goochelaar werd op de hoogte gesteld van het verschrikkelijke nieuws door Hans Klok. ,,Hij vertelde mij zeer geëmotioneerd dat Nathalie was overleden. Ik schrok daar enorm van”, vertelt Kazàn aan De Telegraaf. „Ik had onlangs nog contact via Whatsapp met Nathalie. Ze vertelde mij dat het niet goed ging met de behandeling. Ze was heel erg ziek en voelde zich niet lekker.”

Tegenslag

Het is de zoveelste tegenslag voor Hans Klok, die zijn Las Vegas droom afgelopen jaar door het coronavirus in het water zag vallen.

Inmiddels is de illusionist teruggekeerd naar Nederland. Hij wilde zichzelf tot december de tijd geven om deze beslissing te nemen, maar keerde toch eerder dan verwacht terug.

LEES OOK:

Hans Klok eist zijn tv-plek op en wil déze BN’er vervangen

Meer DenD