Persoonlijk record NikkieTutorials

Nikkie Tutorials
Door: Lies Jansen
14-01-2020

Nikkie de jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, heeft gisteravond een video gepubliceerd waarin ze uitlegt dat ze transgender is. Eerder schreven we over deze ‘coming out’. Vele positieve reacties had dit tot gevolg. Maar hier bleef het niet bij.

Nieuw persoonlijk record

Nikkie is al jaren bekend op YouTube als visagiste. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld is ze een succesvol make-up artieste.

Zo bestond haar bereik al uit 12 miljoen abonnees op YouTube. Dit leverde haar meer dan honderdduizenden kijkers en likes op. Maar met haar ‘coming out video’ heeft ze een absoluut record voor zichzelf weten neer te zetten.

Hoewel ze te maken heeft gehad met chantage en hierdoor genoodzaakt was het nieuws te delen, levert het veel positiefs op. Niet alleen de lieve reacties. Haar video is namelijk wel meer dan 16 miljoen keer bekeken. Ook haar aantal abonnees is met honderdduizenden toegenomen.

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen