Enorme klap voor OML’er Eva: ‘Het is weer gegroeid’

Enorme klap voor OML'er Eva
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eva, bekend uit Over Mijn Lijk, heeft een enorme klap te verwerken gekregen. De tumoren in haar longen zijn gegroeid. ,,Het einde nadert misschien nu echt.”

In een emotioneel bericht op Instagram schrijft Eva dat ze slecht nieuws heeft gekregen. ,,Het is weer gegroeid. Ze zien op veel plekken in de longen dat er weer groei van de tumoren optreedt. In het hoofd is het wel goed zei de arts”, begint Eva haar verhaal.

Drie opties

Eva heeft nu een aantal opties. ,,Hierdoor stond ik voor de keuze of ik chemo wilde, doorgaan met mijn pillenkuur wat er uiteindelijk toe leidt dat het blijft groeien (en dus grote kans dat ik er snel niet meer ben) of iets heel experimenteels”, schrijft ze. ,,Allemaal niet echt ‘goed’. Al had ik ook niet heel veel anders verwacht vandaag.”

Chemokuur

Het is een lastige keuze, maar Eva had hier van te voren al over nagedacht. ,,Ondanks dat ik echt heb overwogen geen chemo meer te doen en hier tranen voor heb gelaten, wil ik het toch gaan proberen met de chemo”, vervolgt ze. Over tien dagen heeft Eva al de eerste chemokuur. ,,Bestraling voor de pijn wachten we nog even mee. Daarom krijg ik nu medicatie voor de pijn.”

‘Het einde nadert’

Hoe is Eva eronder? ,,Ik voel me kut dat het einde misschien nu echt nadert”, schrijft ze emotioneel. ,,Ik hoop echt dat de chemo aanslaat en dat ik nog een droom mag verwezenlijken. Maar ik ga er echt keihard voor en ben vooral trots dat ik het toch nog probeer.”

Steun

Eva kan op een hoop steun rekenen van haar volgers. ,,Heel veel sterkte lieve Eva. Wat ben je toch een kanjer”, reageert een volger. En een ander schrijft: ,,Wat een moeilijke beslissing, maar ik kan niet in woorden uitleggen hoe knap ik het vind dat je telkens weer voor een behandeling kiest. Dat noem je pas écht doorzettingsvermogen. Ik denk heel veel aan je lieve Eef en ik ben mega trots op je. Kippenvel over mijn hele lijf van dit bericht. Ik ben er voor je. Altijd. Heel veel liefde en een hele dikke knuffel.”

Tags

OVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck