EOTB-ster klapt uit de school over geheim voetbalfeestje: ‘Brobbey kuste me ineens vol op de mond’

Brobbey randt vrouw aan op geheim voetbalfeest
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ex On The Beach-ster Shirley klapt uit de school over een geheim voetbalfeestje waar ze voor uitgenodigd werd. Op het feestje werd ze naar eigen zeggen lastiggevallen door Brian Brobbey. ,,Hij kuste me ineens vól op de mond!”

In de podcast Loslopend Wild vertelt Shirley over een geheim voetbalfeestje dat vlak voor het EK plaatsvond in Amsterdam. Op de uitnodiging was te lezen dat het om een chique feest ging op een geheime locatie met artiesten en voetballers.

Geheim voetbalfeestje

,,Ik mocht er ook niks over zeggen, dus ik dacht: ik ga naar een chique feest”, vertelt Shirley in de podcast aan Lesley, ook bekend van Ex On The Beach. ,,Dus ik ging naar de stad. Nieuwe hairextensions gekocht voor 1400 euro, dure tas, dure zonnebril, dure jumpsuit… Ik was zelfs bang dat ik niet de goede kleren had aangetrokken dus ik had zes verschillende outfits mee in een koffer. Ook een hotelkamer geboekt.”

Gekust door Brobbey

Maar toen Shirley aankwam op het feest, bleek het helemaal geen chique feest te zijn. ,,Ik was uitgenodigd door Brobbey en toen mijn vriendinnen naar de wc waren, kwam hij aangelopen en kuste me ineens vol op mijn mond.”

Shirley had nog geen woord met Brobbey gewisseld. ,,Ik schrok en ik zei: ‘Doe eens normaal, gek!’ Toen heb ik hem nog een duw gegeven en ben ik kwaad weggegaan, terug naar mijn hotelkamer.”

Vreemdgaan

Volgens Lesley worden deze feestjes alleen gegeven zodat voetballers vreemd kunnen gaan. ,,Die feestjes ken je toch? Dat staat ook vaak op Juicechannel”, zegt Lesley. ,,Dat zijn gewoon feestjes waar voetballers in het geheim vreemd willen gaan. Het is geheim omdat hun vrouw en kinderen het niet mogen weten dat ze daar zijn.”

Bronnen melden aan juicekanaal Realityfbi dat Brobbey gewoon een vriendin heeft. ,,Brian heeft een relatie met ene Caylin”, schrijft iemand in een bericht aan het juicekanaal. ,,Wellicht heeft Brian wat uit te leggen aan zijn partner”, schrijft het kanaal op Instagram.

Tags

EK VOETBAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck