Epstein reden achter scheiding Bill Gates en Melinda?

Bill Gates en Jeffrey Epstein
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De scheiding van het multimiljardair-koppel Bill en Melinda Gates houdt de media behoorlijk bezig. The Wall Street Journal schrijft nu over de mogelijke oorzaak van de breuk. Zo zou de vriendschap tussen Bill Gates en multimiljonair Jeffrey Epstein, het huwelijk de das om hebben gedaan.

Angst jegens de vriendschap

Melinda kon de vriendschap tussen Gates en Epstein niet waarderen. De veroordeelde multimiljonair Epstein werd namelijk beticht van seksueel misbruik. In 2019 pleegde Epstein zelfmoord naar aanleiding van deze verdenkingen. The Wall Street Journal schrijft nu dat Melinda een jaar geleden contact opnam met een echtscheidingsadvocaat, wegens haar angsten omtrent de vriendschap tussen de twee heren. 

Wel of geen vrienden?

Ondanks bezorgheden van Melinda, zou Bill altijd vrienden zijn gebleven met de veroordeelde Epstein. Bill vertelde echter in 2019 aan The Wall Street Journal dat hij geen vriendschappelijke-/ of zakelijke relatie zou hebben met Epstein. Epstein en Gates zouden wel een gemeenschappelijke kennis hebben. Epstein benoemde Boris Nikolic als uitvoerder van zijn testament, enkele dagen voor zijn zelfmoordactie. Nikolic is teven de wetenschappelijke adviseur van Bill. 

Villa vernietigd

Eind 2020 onthulde TMZ dat de villa van Jeffrey Epstein met de grond gelijk wordt gemaakt. De nieuwe eigenaar wil namelijk een compleet nieuw pand. Lees hier meer over de plannen.

Tags

BILL EN MELINDA GATESBILL GATESEPSTEINGATESJEFFREYJEFFREY EPSTEINMELINDA GATES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck