Erica en Martien Meiland geschrokken van ‘spion’ in pension

Erica en Martien geschrokken van spion
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Erica en Martien Meiland zijn behoorlijk geschrokken van de onthullingen die undercoverjournaliste Marlies Vording heeft gedaan. De journaliste deed zich voor als gast in pension Code Rosé en deed daar verslag van. De Meilandjes zijn direct aan de slag gegaan om het pension te verbeteren. ,,Er staat nu ook handzeep.”

Gasten die willen verblijven in Code Rosé moeten minimaal voor twee nachten een kamer boeken. De kosten daarvan zijn ongeveer 450 euro, terwijl je in het pension aan de overkant minder dan de helft betaalt. En voor die 450 euro krijg je niet de beste kamers, zo stelt Marlies. Sterker nog: volgens haar is de prijs alleen zo hoog omdat het pension van een bekende familie is.

Hoge prijs

Uiteraard willen fans dolgraag een glimp van de Meilandjes opvangen, maar de familie laat zich alleen zien bij het ontbijt. Volgens Marlies betalen fans veel te veel en ook over de kamers is ze niet te spreken. Zo is er geen prullenbak en geen koelkast aanwezig, waardoor gasten geen fles rosé mee kunnen nemen. ,,Ook is er geen brief of mapje met een welkomstwoord en aanvullende informatie”, aldus Marlies in De Telegraaf.

Geen handzeep

En dat is nog niet alles: de handzeep is nergens te bekennen en gasten krijgen ook het wachtwoord van de WiFi niet. Marlies schreef het allemaal uitgebreid in het verslag en kennelijk zijn de Meilandjes daar behoorlijk van geschrokken, want ze waren direct beschikbaar voor een reactie.

Geschrokken

Voor de camera van Shownieuws laat Erica weten dat ze inderdaad nog een aantal dingen moeten verbeteren. ,,Het gaat elke dag beter. We zijn nog dingen aan het verbeteren wat mensen zeggen”, aldus Erica. Volgens haar gaat het om ‘kleine dingetjes’ en zijn de gasten ‘heel tevreden’. ,,Er worden heel veel foto’s genomen.”

Erica en Martien zijn meteen aan de slag gegaan. ,,In de mail staat inmiddels ook het wachtwoord van de WiFi en de handzeep staat in elk geval klaar in de badkamer”, zegt Martien.

Tags

MARTIEN MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck