Erica Meiland en Geert Wilders feliciteren elkaar met gedeelde verjaardag

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Erica en Martien Meiland zijn ongeveer de enige BN’ers die er openlijk voor uitkomen dat ze PVV-sympathieën hebben. Het schroomde Erica dan ook niet om Geert Wilders via Twitter te feliciteren met hun gedeelde verjaardag.

Op 6 september 1963 worden Erica Meiland en Geert Wilders beide geboren. Zij in Hengelo, hij in Venlo. Erica Meiland maakt er geen geheim van dat zij naast hun gezamenlijke verjaardag, in sommige opzichten ook dezelfde ideeën als Wilders heeft. Zo ontstond er eerder dit jaar ophef rondom haar uitspraken over moslims die ze in haar biografie doet. Erica vergelijkt daarin vrouwen met een boerka bijvoorbeeld met pinguïns en ze noemt hoofddoeken ‘niet normaal’. Deze ophef over uitspraken over de islam en moslims is iets dat Wilders vast en zeker zal herkennen.

‘Van harte, Geert!’

Hun gedeelde verjaardag werd gisteren door Erica onder de aandacht gebracht. “Van harte, Geert! Wij zijn op dezelfde dag in hetzelfde jaar geboren :)”, twitterde ze aan Geert. 

Geert reageerde daarop: “Ah wat leuk, jij ook van harte gefeliciteerd beste Erica!  ”

Erica blijkt zeer goed te vallen bij de stemmers van de PVV. Ze wordt daarna namelijk bedolven onder de felicitaties en gelukwensen. “Jij ook gefeliciteerd Erica  ”, Tweet iemand. Een andere PVV-stemmer schrijft: “Proficiat  .”

Tags

ERICA MEILANDGEERT WILDERSVERJAARDAG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck