Erica Meiland haalt uit naar Frank en Rogier: ‘Dit zouden wij NOOIT doen’

Erica Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Als het aan Erica Meiland had gelegen, hadden tv-duo Frank en Rogier hun relatieproblemen heel anders opgelost. De voormalige kasteeleigenares steekt haar mening niet onder stoelen of banken en reageert vol verbazing op de acties van het stel…

Het was een paar weken lang groot nieuws: de relatieperikelen van Paleis voor een Prikkie-duo Frank en Rogier. Het begon met een lelijk moddergevecht in de bladen waarbij Rogier werkelijk alles over hun relatie op straat gooide. Niet alleen werd er gesneerd, ook gooide Rogier de bankgegevens van Frank op straat en deelde hij creditcard afschriften.

Ruzie

Het huwelijk van Erica en Martien Meiland gaat dan ook niet altijd over rozen, toch geeft zij aan geen enkel begrip te hebben voor de acties van Frank en Rogier. In een interview met Weekend onthult de realityster dat het tussen haar en Martien nooit zo uit de hand zou kunnen lopen. ,,Nee, dat gaat bij ons niet gebeuren.”

Erica reageert verbaasd op de openbaarmaking van de drama tussen Frank en Rogier. ,,Frank en Rogier zijn ook al heel lang bij elkaar, ik snap niet dat dat ineens opkomt.”

Een ruzie met haar partner is voor Erica geen onbekend terrein, maar zij verklaart dat dit hun nooit zou overkomen.

,,Martien en ik zouden dat niet hebben, wij zeggen álles tegen elkaar. Ik verbaas me erover dat Frank en Rogier dit zo hebben aangepakt.”

Respect

De ruzie tussen Frank en Rogier is inmiddels bedaard, maar heeft toen der tijd diepe indruk gemaakt op Erica.

,,Dat je dan ineens zo met modder gaat gooien, daar kan ik me niets bij voorstellen. Dat zouden wij nooit doen. Martien en ik hebben altijd respect voor elkaar, dat soort verhalen zouden wij niet over elkaar rondstrooien.”

LEES OOK:

Volgers reageren geshockeerd op ‘uitkleedfilmpje’ Rogier Smit

Tags

FRANK EN ROGIERMARTIEN MEILANDPALEIS VOOR EEN PRIKKIERUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck