Volgers reageren geshockeerd op ‘uitkleedfilmpje’ Rogier Smit

Rogier Smit
Door: Eva Steins
04-01-2021

Volgers van Paleis voor een Prikkie-ster Rogier Smit reageren geschrokken op een filmpje wat hij op zijn Instagram plaatste. Op het licht bizarre filmpje is te zien hoe Rogier zich langzaam uitkleed. ,,Waar ben je mee bezig?”

2020 is een bizar jaar geweest voor Rogier, die in een ingewikkeld relatiedrama terechtkwam met zijn echtgenoot Frank. Het stel spendeerde maanden aan moddergooien via de bladen, wat uiteindelijk resulteerde in een pijnlijke breuk. Het leek beter te gaan met de mannen, totdat duidelijk werd dat Frank en Rogier de feestdagen niet samen hebben doorgebracht…

Laars

Op Instagram plaatst Rogier een filmpje waarop te zien is hoe hij zich uitkleed. Hij zit halfnaakt op het bed en staart naar een laptop die voor hem stat. De reden achter het filmpje is onduidelijk, aangezien Rogier ook geen bijschrift bij het bericht gezet heeft.

Bekijk hier de video:

Volgers reageren geschrokken op het filmpje. ,,Gozer, waar ben je mee bezig”,,,Wat ben je nou aan het doen? Webcam sex ofzo?”, ,,Totaal niet ongemakkelijk dit”, en ,,Wat deed jij nou??? In je laarsje ruiken.. Heerlijke dope die tenenkaasgeur, slaap je vast goed op (?)” klinken de reacties.

Meer DenD