Erica Meiland reageert verbaasd op Hallmark-cancel: ‘Vreemde maatschappij’

Erica vindt cancel Hallmark 'niet goeeeed'
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hallmark heeft de stekker uit de samenwerking met de familie Meiland getrokken na de controversiële uitspraken van Erica Meiland. Een aantal Meiland-producten zijn uit de schappen gehaald, iets waar Erica niets van begrijpt. ,,We leven in een vreemde maatschappij.”

In haar boek deed Erica een aantal heftige uitspraken over de islam en vrouwen die een hoofddoek dragen. Volgens DeKanttekening.nl hebben meerdere moslima’s aan de bel getrokken en contact opgenomen met de klantenservice van Hallmark.

Erica laat het er niet bij zitten

Hallmark staat zeker niet achter de uitspraken van Erica en zegt diversiteit juist te omarmen. ,,Wij sluiten niemand uit en vinden dat iedereen erbij hoort en ertoe doet. Wanneer een partner met wie wij samenwerken onze visie niet deelt, voelen wij ons genoodzaakt deze producten offline te halen”, aldus Hallmark in een statement.

Erica is stomverbaasd. Aan Shownieuws laat ze weten dat de samenwerking zonder overleg is beëindigd. ,,Ze zijn even in beraad en tijdens het beraad hebben ze de collectie offline gehaald”, aldus Erica, die het er zeker niet bij laat zitten. ,,Wordt vervolgd. We leven in een vreemde maatschappij tegenwoordig…”

Tags

CHATEAU MEILANDERICA MEILANDFAMILIE MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck