‘Erland en Wendy gaan een lat-relatie aan’

Door: Ditjes en Datjes
19-08-2019

Ook al zijn Erland Galjaard en Wendy van Dijk vrij gesloten over hun huwelijk, het koppel blijft ‘hot topic’ bij de media. Het stel heeft in januari laten weten in een huwelijkscrisis te zitten en sindsdien eigenlijk nooit meer iets naar buiten gebracht. Fans en Talpa Network leven mee. Maar de grote vraag is: zijn

Ook al zijn Erland Galjaard en Wendy van Dijk vrij gesloten over hun huwelijk, het koppel blijft ‘hot topic’ bij de media. Het stel heeft in januari laten weten in een huwelijkscrisis te zitten en sindsdien eigenlijk nooit meer iets naar buiten gebracht. Fans en Talpa Network leven mee. Maar de grote vraag is: zijn de twee weer samen?

Gespot als gelukkig stel

Het koppel is samen gespot op het Spaanse eiland Ibiza en zien eruit als een gelukkig paar. Dit plaatste weekblad de Weekend afgelopen week. Er is in elk geval geen spraken van ruzie volgens het tijdschrift, die een hele serie aan foto’s van Erland en Wendy hebben ontvangen. ,,Of Erland zijn huis in Amsterdam ook ná de vakantie aanhoudt is niet bekend” melden ze erbij.

Latrelatie

,,Het kan zijn dat in de therapie is gebleken dat zij allebei behoefte hebben aan wat meer persoonlijke ruimte in hun huwelijk” meldt een bron, die vermoedt dat het stel een lat-relatie aangaan. ,,Het zou dan best kunnen dat Erland gedurende een paar dagen per week in Amsterdam blijft wonen en de andere helft bij Wendy verblijft” wordt er gegokt. ,,Als dat voor hen blijkt te werken en zij daarmee hun huwelijk kunnen redden is dat toch een prima oplossing?”

Helaas moeten meelevenden het doen met speculaties en bronnen die zo nu en dan iets te melden hebben. Erland en Wendy houden de kaken tot zover nog gesloten.

Alles uit de DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen