Erland geeft update over huwelijkscrisis

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Van Erland Galjaard en Wendy van Dijk hebben we al een tijd niets gehoord. Het stel gaf enkele maanden geleden een statement waarin ze vertelden dat het even niet zo goed gaat binnen hun huwelijk. Inmiddels zijn ze een paar keer samen gezien, maar willen ze er niets over zeggen. Toch laat Erland nu iets los.

Statement

In de echtelijke villa in Nigtevecht zou Wendy al een tijd samen met dochter Lizzy slapen. Erland verbleef in zijn studio in Amsterdam. Ondanks dat het stel samen met hun kinderen onlangs nog op vakantie was geweest, maakte ze in januari bekend dat hun relatie niet vlekkeloos verloopt. Wat de reden is van de tijdelijke break wilden ze niet zeggen, wel vermeldden ze dat ze zochten naar een oplossing en heel graag weer samen gelukkig wilden worden.

Het lijkt erop dat dat gelukt is. In de talkshow van Nu.nl, waarin een verslaggever een BN’er in de auto interviewt, zegt Erland het volgende: ,,Ik heb er na dat statement niets meer over te zeggen. Dat is iets wat je in de familie bespreekt. We hebben vier kinderen en die lezen zeker mee, die voelen ook mee. Het gaat allemaal goed kan ik zeggen. Dat is fijn en dat is verder ook het statement.”

Marco Borsato

De afgelopen maanden zijn Wendy en Erland nog wel leuke dingen blijven doen met elkaar. Zo gingen ze met het gezin naar Disney Land Parijs en werden ze vorige week nog samen gespot bij een concert van Marco Borsato! Daar hadden ze hun armen om elkaar heengeslagen en zagen ze er gelukkig uit.

Tags

CRISISDOCHTERERLAND GALJAARDHUWELIJKHUWELIJKSCRISISLIZZYMARCO BORSATOSCHEIDINGTROUWENUPDATEWENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck