Ernstig zieke Daniëlle van ’t Schip geeft update: ‘Ik blijf hopen’

Danielle geeft bewogen update
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Daniëlle van ’t Schip, de dochter van Willeke Alberti, kreeg in april dit jaar de diagnose kanker. Ze kreeg te horen dat ze twee kwaadaardige tumoren in haar lichaam heeft en wanneer dat niet behandeld zou worden, had ze nog maar zes maanden te leven. Op Instagram heeft ze een update gegeven over haar gezondheid.

De diagnose kwam tijdens een periode dat Daniëlle alles op de rit dacht te hebben. ,,Dat kan niet, was mijn eerste reactie”, zei ze eerder in gesprek met De Telegraaf. ,,Ik zou 108 worden, dat was de afspraak die ik met mijn ziel had gemaakt.”

‘Ik heb een doodvonnis gekregen’

De dochter van Willeke Alberti en echtgenote van voetbaltrainer John van ’t Schip krijgt nu behandelingen binnen zowel de reguliere als de alternatieve geneeskunde. ,,Ik onderga het, zonder dat ik de slachtofferrol wil aannemen. Ik heb een doodvonnis gekregen, maar door mijn vertrouwen in het leven heb ik dat kunnen omkeren. God maakt geen fouten, daar geloof ik heilig in.”

Behandelingen in Duitsland

Hoe is het nu met Daniëlle? Op Instagram geeft ze een update over haar gezondheid. ,,Ik ben nu op weg naar Duitsland voor een holistische behandeling”, vertelt ze in een video. ,,Want in Duitsland is dat meer normaal en onderdeel van de medische wereld. In Nederland is dat een stuk moeilijker. Daar werken ze nog niet echt samen.”

Hoop

Sinds ze de diagnose kanker heeft gekregen, gaat ze twee keer per week naar Duitsland om verschillende behandelingen te ondergaan. Toch doet Daniëlle er alles aan om positief te blijven. ,,Ik blijf hoop houden.”

Tags

DANIELLE VAN 'T SCHIPJOHN VAN T SCHIPWILLEKE ALBERTI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck