‘Estelle Cruijff verliefd op miljonair’

Door: DitjesenDatjes
10-07-2019

De laatste jaren was Estelle Cruijf ‘happy single’, altans: zo leek het. Nu blijkt dat ze waarschijnlijk al een tijdje stiekem datet met een miljonair! Dat zegt tenminste een bron tegen weekblad Story.

Publiciteit

Het zou gaan om miljonair Laurent Hompes, die een fortuin heeft verdiend met de verkoop van het kledingmerk Scotch & Soda. In 2015 werden de twee al met elkaar gezien, maar na een paar weken gingen de geruchten over een relatie weer liggen. Nu, vier jaar later, lijkt er toch wat te spelen tussen Estelle en Laurent. ,,Ze hebben zeker iets met elkaar”, zegt een bron tegen weekblad Story. ,,Laurent is alleen niet iemand die graag in de schijnwerpers staat. Hij wil daarom liever niet dat Estelle met het verhaal de publiciteit opzoekt. Zij zet ook niet iets van hen samen op sociale media.”

De kinderen van Estelle zouden de kinderen van Laurent hebben ontmoet, Laurent vergezelde Estelle op gaar verjaardag eind juni en Estelle lijkt ontzettend gelukkig de laatste tijd. En er is nog één teken dat de geruchten over hun relatie inderdaad kloppen: Estelle heeft opeens geld in overvloed. Na de scheiding met voetballer Ruud Gullit had Estelle niet zoveel geld meer als voorheen, maar toch heeft ze een luxe Amsterdams appartement gekocht en rijdt ze in een dure auto.

Meer DenD