Estelle kijkt uit naar kerst met nieuwe liefde

Estelle Cruijff
Door: Tanja Brouwer
11-12-2019

Al jaren is Estelle Cruijff single, maar nu heeft ze eindelijk weer de liefde gevonden. Ze is gevallen voor de charmes van zakenman Morad en samen vieren ze de feestdagen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geluk

De twee zaten afgelopen week romantisch te dineren in een sterrenrestaurant in Amsterdam. Stapelverliefd lijken ze op de foto’s die Privé heeft gemaakt. ,,Voor mij is het alweer jaren geleden dat ik dit geluk heb gevoeld. Met Morad kan ik de hele wereld aan”, zegt de blondine tegen het weekblad.

Estelle en Morad hebben elkaar leren kennen via wederzijdse vrienden. Ze waren beiden uitgenodigd voor een etentje. ,,Zo kwamen we bij elkaar aan tafel en dat klikte. Het fijne is dat we veel raakvlakken hebben. Hij is ook een levensgenieter.” De twee houden wel van een beetje romantiek want ze zijn samen al naar Parijs geweest.

Prille relatie?

Eerder dit jaar werd Estelle al in verband gebracht met multimiljonair Laurent Hompes. Verschillende media schreven over de prille relatie tussen de ex-vrouw van Ruud Gullit en de zakenman, maar de twee bleken toch niets te hebben. ,,We zijn gewoon vrienden en kennen elkaar al jaren. Ik mag toch ook wel mannelijke vrienden hebben zonder dat het nichten zijn?”, zei ze destijds tegen weekblad Story.

Meer DenD