Eugène niet zo kapot van breuk Connie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Vijf jaar deelde hij lief en leed met Connie Witteman en hij was naar eigen zeggen kapot van de breuk. Toch is Eugène van Dun NU AL BETRAPT met een jonge vrouw aan zijn zijde.

,,Met een zwaar hart hebben wij besloten onze relatie te beëindigen. Wij hebben in de vijf jaar die we samen hebben doorgebracht een fantastische tijd mogen beleven. Er is aan beide kanten geen ander in het spel.” Met deze gezamenlijke verklaring maakten Connie Witteman en Eugène van Dun begin dit jaar hun relatiebreuk wereldkundig. Kort daarna zei Eugène dat hij er kapot van was dat zijn romance met de zeventien jaar oudere Connie Witteman was gestrand. Na vijf jaar en twee huwelijksaanzoeken, kreeg hij naar eigen te zeggen geheel onverwacht te horen dat het ‘over en uit’ was. ,,Ik hou nog steeds zielsveel van haar. Ik begrijp er niets van en ben gebroken”, zo liet Eugène begin dit jaar in een reactie weten.

Paparazzifoto’s

Was dat verdriet echt of huilde Eugène krokodillentranen? Volgens weekblad WEEKEND wordt hij namelijk al enkele weken gezien met een andere vrouw aan zijn zijde. Het blad illustreert het verhaal met paparazzifoto’s waarop te zien is hoe Eugène, met achterop een platinablonde vrouw, door de stad fietst. Een vrouw die aanzienlijk jonger dan Connie. Volgens een bron zou er sprake zijn van een serieuze romance. Aan het blad vertelt de bron dat Eugène in Rotterdam inmiddels samenwoont met deze vrouw, dat doet hij in één van de huizen die hij eerder met Connie kocht als ‘belegging’. Wordt zeker vervolgd…

Tags

CONNIE WITTEMANEUGÈNEEUGENE VAN DUNNIEUWE VLAMRELATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck