Eva Jinek ‘hakt’ nog liters bier

Door: Molly Baas
04-06-2018

Eva Jinek ‘hakt’ nog steeds bier, dat vertelde ze trots in een interview met NPO Radio 2.  Wel natuurlijk alchohol vrij, aangezien Eva nu al zo’n zes maanden zwanger is.

 ,,Ik denk dat ik een hele makkelijke zwangerschap heb,” zegt Eva, ,,Zeker als ik verhalen van andere vrouwen hoor. Ik voelde me best wel sterk en heb de eerste maanden gewoon kunnen werken.”

Eetpatroon

Maar de presentatrice houdt er een vreemd eetpatroon op na.  Ze is namelijk nooit misselijk geweest tijdens haar zwangerschap: “Dus alles wat ik in de Albert Heijn zie wat ik lekker vind eet ik op,” vertelt ze lachend. Diskjockey Gijs Staverman merkt daarna ook op dat de lunch voor Eva alleen maar bestaat uit koekjes en muffins.

Vanavond is Eva weer te zien op de televisie met haar programma Jinek, ze neemt haar collega Jeroen Pauw over na een pauze.

 

Meer DenD