Eva Jinek op Twitter de grond in geboord

Door: DitjesenDatjes
12-04-2019

Door een gemene opmerking van een Twitteraar is Eva Jinek van het sociale medium afgegaan. Dat vertelde ze donderdag in haar talkshow Jinek. Het programma ging over sociale media en de presentatrice vertelde dat zij heeft meegemaakt wat de keerzijde is.

Gemene opmerking

,,Ik vond dat ik alles moest volgen en moest weten wat er speelde”, zei Jinek in haar eigen show. ,,Maar op een gegeven moment las ik dat iemand had geschreven: wat heb jij een kutlach.” Het lukte haar niet om de gemene opmerking van zich af te laten glijden. ,,Ik wilde op een gegeven moment in de uitzending lachen. Maar in een split second bedacht ik me – want ik had een kutlach.” Eva besloot daarna om van Twitter af te gaan. Een keuze waar ze tot op heden nog geen spijt van heeft: ,,Ik ben bevrijd, ik ken nauwelijks meer schaamte. Ik hoor niet meer al die stemmetjes in mijn hoofd, al die dingen die de hele tijd over je worden gezegd.”

BN’ers die al dan niet tijdelijk stoppen met sociale media is niet meer bijzonder. Zo nam Romy Monteiro nog een pauze toen het uit was gegaan met haar verloofde Jango. Momenteel lijkt het erop dat Yolanthe Sneijder-Cabau en haar man Wesley Sneijder even zijn gestopt met sociale media. Ze hebben al meer dan een maand niets gepost op hun Instragram. Iets wat voor de bevestiging van de relatieproblemen niet voorkwam.

Meer DenD