Eva Jinek wekt argwaan: ‘Wordt ze dik betaald?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eva Jinek wekt behoorlijk wat argwaan met een post op Instagram. Ze schreef een ‘langgekoesterde droom’ in vervulling te hebben laten gaan door aan de kassa te gaan zitten. Velen vermoeden dat hier meer achter zit. ,,Er komt iets achteraan, of ze is gewoon heel dik betaald”, zegt Heleen van Royen.

Jinek vertelde op Instagram dat ze ‘al zeker dertien jaar een heel specifieke fantasie’ had, namelijk bij het Kruidvat werken. ,,Deze fantasie is geboren uit noodzaak en heeft me door heel wat live uitzendingen heen gesleept”, schreef de presentatrice. Afgelopen vrijdag mocht ze die droom verwezenlijken: ze ging op snuffelstage bij een filiaal in Mijdrecht.

‘Raar verhaal’

Guido den Aantrekker liet al in Shownieuws weten dat hij de post van Eva erg verdacht vindt. ,,Ik ben toch altijd een beetje achterdochtig. Ik ben ook journalist en ik vind het toch allemaal een beetje een raar verhaal.”

Volgens Guido heeft dat met een aantal dingen te maken. ,,Eva woont in Abcoude en honderd meter van dat straatje vandaan zit gewoon een Kruidvat-filiaal in de hoofdstraat in Abcoude, dus je zou denken: als je dat zo leuk vindt, dan gaat ze daar toch gewoon een keertje meedraaien?”

Betaald?

Ook vindt hij dat ze ‘heel erg promotend poseert’ op de foto. ,,Ik weet wat de marktwaarde van Eva is en die is toch best hoog, dus ik denk: hier moet toch wel wat meer in zitten.” En Guido blijkt niet de enige te zijn die zijn twijfels uitspreekt: ook Heleen van Royen gelooft niets van het verhaal van Eva. ,,Het is een reclame of een of andere actie, want ik heb nog nooit zoveel sponsoring in haar Instagram-posts gezien”, zegt ze in HLF8. ,,Er komt iets achteraan. Of ze is gewoon heel dik betaald.”

En de foto die Eva heeft gedeeld op haar Instagram blijkt niet de enige foto te zijn die tijdens de ‘snuffelstage’ in de winkel is gemaakt. Op Instagram is ook een andere foto van Eva verschenen in het Kruidvat, en daarop blijkt dat ze niet in haar eentje kwam werken, maar samen met iemand die haar helpt met haar social media strategie. Charlie, één van de dames met wie Eva op de foto staat, heeft namelijk in haar bio staan: ‘Social strategy Eva Jinek’.

Tags

Eva JinekHeleen van RoyenJinekvraagtekens

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie