Ex-drugsgebruiker Justin Bieber trekt het boetekleed aan

Justin Bieber
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het succes steeg Justin Bieber letterlijk naar het hoofd. De Amerikaanse zanger, die vanaf zijn 13e levensjaar wereldwijde successen boekte, schrijft nu op zijn 25e jaar hoe hij aan de hard drugs geraakte en hoe het succes zijn leven verwoestte.

Bieber schrijft dit in een lang verhaal, waarin hij tot in detail zijn successen beschrijft en dat hij uiteindelijk al op zijn 19e de verkeerde keuzes maakte. ,,Ik had heel veel geld, kleren, auto’s, awards, maar het was allemaal niet genoeg. Heeft u wel eens opgemerkt hoe het met kindersterren vergaat in hun leven? Er is een idiote druk en verantwoordelijkheid op het brein van het kind. Emotioneel zijn ze er nog niet aan toe om besluiten te nemen.”

,,Ik groeide niet op in een stabiele omgeving. Mijn ouders scheidden toen ik 18 was”, aldus Bieber, die schrijft dat het toen helemaal niet goed met hem ging; van jongetje naar een kindster met miljoenen fans.

Hij trekt het boeteklkeed aan: ,,Ik startte op mijn19e met zware drugs en maakte misbruik van al mijn relaties. Ik werd boos en gedroeg mij respectloos naar vrouwen. Ik nam afstand van de mensen die van mij houden. Het heeft jaren geduurd om al die afschuwelijke beslissingen van toen en gebroken relaties te herstellen.”

Het is Bieber volgens eigen zeggen gelukt. Het huwelijk met Hailey Baldwin heeft hem daarbij geholpen. Daarvoor leed hij ook een sexverslaving. Een jaar lang, voor zijn huwelijk, heeft Bieber celibatair geleefd.

Nu is het allemaal anders, aldus de zoetsappige Bieber. Zijn recept is: HET HUWELIJK! ,,Daardoor leer je geduld te hebben vertrouwen, aardig zijn en andere zaken die zorgen dat je een goed mens bent.”

https://www.instagram.com/p/B17JfkkHEKt/?utm_source=ig_embed

Tags

DRUGSHAILEY BALDWINJUSTIN BIEBERZANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck