Fatale ex-vriendin Eurlings alweer gescheiden van schatrijke zakenman

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het huwelijk van Tessa Rolink, de vrouw die Camiel Eurlings aanklaagde wegens huiselijk geweld, heeft geen stand gehouden! Tessa is nog geen anderhalf jaar getrouwd geweest met de rijke zakenman Pascal Meysson.

Droom

Een half jaar waren Camiel Eurlings en Tessa Rolink uit elkaar, toen zij oog kreeg voor de schatrijke bankier uit Londen. Rond diezelfde tijd, eind 2015, deed ze ook aangifte tegen Eurlings wegens huiselijk geweld. Eurlings werd uit het Internationaal Olympisch Comité gezet, terwijl Tessa uit Nederland verdween. Volgens vriendinnen leefde ze haar droom en woonde in een chique Londense wijk.

In 2016 stapten ze met elkaar in het huwelijksbootje. Het was een van de meest exclusieve society-events zijn van dat jaar, en kostte een vermogen. In de korte tijd dat ze met elkaar getrouwd waren, kregen ze een zoontje. Op Instagram postte Tessa een foto van de kleine, maar dat kiekje heeft ze ondertussen verwijderd.

‘Vriendinnen’

Ondertussen heeft Tessa haar luxe Londense leven al een paar weken achter zich gelaten, en is ze weer terug in het Noord-Hollandse Santpoort. Naar verluidt is hun zoontje mee naar Nederland gegaan. ‘Vriendinnen’ van Tessa vertellen tegen De Telegraaf het volgende: “Ik zag haar op een dag dat Camiel Eurlings weer volop in het nieuws was. Dáár sprak ze met geen woord over, maar ze zei dat haar huwelijk niet zo’n succes was geweest en dat ze daarom terug was, in Santpoort. Dat heeft ze ook aan andere vriendinnen verteld. Nou ja, vriendinnen. Niemand van ons was uitgenodigd op die bruiloft toen. Ze is met andere bedoelingen naar Londen gegaan, denk ik. Juist om hier nooit meer terug te keren.”

Tags

CAMIEL EURLINGSHUISELIJK GEWELDKINDLONDENRELATIETROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck