Ex Freek Vonk doet boekje open over relatiebreuk

Ex Freek doet boekje open
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Franka Vedder, de ex-vriendin van Freek Vonk, heeft een boekje opengedaan. In gesprek met weekblad Weekend onthult ze de ware reden van de relatiebreuk met Freek.

Freek en Franka leken een perfecte match, maar blijkbaar is niets wat het lijkt. De twee besloten afgelopen zomer een punt te zetten achter hun relatie. ,,Ondanks dat dit voor ons beiden heel verdrietig is, kijken we óók terug op twee heel mooie en liefdevolle jaren, waarin we ontzettend dierbare herinneringen hebben gemaakt”, schreef Freek op Instagram.

Ware reden

Volgens Freek was het een ‘onoplosbare puzzel’ om hun levens op elkaar af te stemmen, maar Franka onthult nu dat de drukte van hun carrières niet de enige reden is waarom het tussen hen niet meer liep. ,,Ik ga daar niet alles over vertellen, maar we zijn toch te verschillend”, zegt Franka in gesprek met Weekend. Wel onthult ze dat zij en Freek nog altijd contact hebben. ,,We zijn helemaal oké samen, we hebben nog gewoon contact. We blijven echt wel vrienden, want we hebben het twee jaar lang zó leuk gehad samen.”

Komt het nog goed?

Komt het ooit nog goed? ,,Ik weet het niet. Ik kan niet in de toekomst kijken. Maar voor nu zijn we zo helemaal oké”, zegt Franka daarover. ,,We zijn oprecht heel goed uit elkaar gegaan, dat vind ik heel waardevol.”

Nieuwe liefde?

Franka heeft nog geen nieuwe liefde in haar leven. ,,Nee, eigenlijk niet. Misschien ook wel omdat ik er niet op gefocust ben”, antwoordt Franka. ,,Ik heb een leuk leven en iemand mag er sowieso bij, maar het is niet zo dat ik op zoek ben naar een nieuwe liefde.”

Tags

FREEK VONK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck