Ex-geliefde Rob Kemps heeft het nakijken

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Kort nadat er geruchten de ronde gingen dat Kemps zou zijn vreemdgegaan met zijn achtergronddanseres, plaatste de artiest een statement op zijn Instagram waarin stond dat hij en Miriam uit elkaar zijn. Tijdschrift Weekend kwam erachter dat Miriam ook financieel het nakijken heeft bij deze breuk.

Terwijl Rob Kemps met Snollebollekes feest stond te vieren in he Gelredome, was de situatie voor zijn inmiddels ex-vriendin Miriam Swinkels minder rooskleurig. Twee weken geleden plaatste Rob Kemps op zijn Instagram een bericht waaruit duidelijk werd dat hij en Miriam uit elkaar waren. Hij benadrukte dat de ‘al enige tijd niet meer bij elkaar zijn’, en dat ze ‘nog steeds van elkaar houden en vrienden zullen blijven’. Ook zegt hij dat ‘er verhalen rondgaan die niet juist zijn’. Hiermee doelt de artiest op de geruchten die rondgaan over hem en zijn achtergronddanseres.

Lariekoek

De vraag is alleen of deze verklaring ook namens zijn ex werd geplaatst, want het is op zijn minst opmerkelijk dat zij elkaar niet meer volgen op Instagram.

Volgens Yvonne Coldeweijer is het statement lariekoek, en speelt het vermeende vreemdgaan van Kemps zeker mee in de relatiebreuk. Volgens haar gaat het om Stephanie Klaver, een zusje van Melody en Kimberly Klaver.

Financieel het nakijken

De frontman van Snollebollekes haalt met de breuk heel wat overhoop. Naast dat Miriam mentaal een hoop te verduren heeft gekregen, blijkt volgens Weekend ook dat ze financieel het nakijken heeft.

Miriam en Rob woonde sinds 2019 samen in een villa in het Brabantse Best. Maar het huis staat alleen op naam van Rob, die er 740.000 euro voor betaalde. Daarom is het Miriam die met haar kinderen een ander huis moet weken. Het feit dat ze nooit trouweden helpt haar ook niet, want daarom krijgt ze sowieso niet de helft van Rob’s vermogen en ook geen partneralimentatie, alleen een bijdrage voor de kinderen.

Tags

BREUKMIRIAM SWINKELSROB KEMPSSNOLLEBOLLEKES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck