Ex Glennis Grace reageert op relatiebreuk: “Wil het in rust verwerken”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Er is de laatste tijd veel te doen geweest rondom Glennis Grace. Na het Jumbo-incident is het balletje gaan rollen en volgden er velen ruzies, afzeggingen en Instagram statements. Na verschillende geruchten dat nu ook haar relatie over zou zijn, heeft de zangeres dit afgelopen donderdag bevestigd. Haar ex hield zich stil, maar heeft inmiddels ook van zich laten horen. 

Geruchten over relatiebreuk 

Dion, de ex-vriend van Glennis Grace, zegt gister in zijn Instagramstory dat hij hun relatiebreuk in alle rust wil kunnen verwerken. Het gerucht over een eventuele relatiebreuk circuleerde al een tijdje, omdat hij niet mee uiteten was met de zangeres en haar vrienden, en hij zou eerder ook al niet bij haar verjaardag aanwezig zijn geweest. “Zou Dion de benen genomen hebben?” vroeg juicekanaal RealityFbi zich toen nog af. Glennis deelde toen een veelzeggende quote op Instagram: “You won’t break my soul”, schreef ze in haar Instagramstory.

“Ik en Glen zijn uit elkaar”

De zangeres heeft de geruchten afgelopen donderdag bevestigd, het stel is sinds kort inderdaad uit elkaar. Haar ex heeft de afgelopen week niks van zich laten horen, tot gister: “Bij deze ga ik het één keer aangeven. Ik en Glen zijn uit elkaar, in goed overleg overigens. We hopen dat jullie ons dit in rust kunnen laten verwerken”, zegt hij op Instagram. Hij laat verder weten dat hij geen antwoord zal geven op vragen wat er precies is gebeurd. In het bericht dat Glennis donderdag deelde op haar sociale media stelde zij ook dat ze verder niets meer over de breuk kwijt wil.

Tags

BreukExGlennis GraceRelatie

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie